|
Vancho laifa
|
 |
« -: четвъртък 21.01.2010 14:12 » |
|
Днес, 21 януари сутринта перфектни условия на Лалето. Сняг има предостатъчно от всичките оръдия който работеха на макс! Направихме по 8 спускания (като за откриване на сезана) без никакво чакане на лифта и доволни си продадохме картите в 11,30 ч. Работеше само лифта на Лале 1 и до 10,30 бяхме около 30 човека по пистата. След това дойдоха училищата с децата, но пак не беше пренаселено. Браво на Цеко и компания за доброто състояние на пистата и вежливият персонал на лифта. За първи път ми се случва при всяко качване да задържат столчетата да не те удрят през прасеца
|
|
|
|
|
|
|
|
haimanov
Духовит

Публикации: 116
|
 |
« Отговор #1 -: четвъртък 21.01.2010 14:37 » |
|
Аз мисля днес на нощно да се класирам  За лифта ... преди ден за първи път се качих да карам на Лалето ... и прaсеца още ме боли  Дано и довечера да е същото положението 
|
|
|
|
|
|
Boards: BIC Techno-E 135l, Mistral Super Vision 191l Sails : NS 6.0, Sailworks 6.0 70kg
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #2 -: четвъртък 21.01.2010 16:35 » |
|
Пистата изглежда адски добре  Mitko от форума също преди малко се качи, явно ще има късмет да покара добре.
|
|
|
|
|
|
Sails: 3.5 Loft Lip Wave 4.7 Loft Lip Wave 5.7 Loft Lip Wave 6.6 Loft O2 Boards: Exocet Cross 94L Exocet Usurf 76L Не искам много, искам всичкo!
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

Публикации: 396
Тиквеник :)
|
 |
« Отговор #3 -: четвъртък 21.01.2010 23:44 » |
|
Аз направо се разбих, 6 спускания, но просто нямаше капацитет за повече.Цяла София сякаш се беше изсипала на Лалето. Адски много хора, с повечето, с които си говорих казаха, че такова нещо не са виждали. Както и да е, аз съм супер доволен, има един участък с много лед и буци, там почти винаги падах, и не само аз. Оръдието не ралботеше и явно заради това. Единственото, което ми развали кефа беше, че на качване блъснах елен. Изкочи на пътя, две кучета май бяха го гонеха и му забъсах задницата. Слава Богу се изправи и започна да тича към гората.Дано да е само уплаха. Карах и бавно, това ми дава надежда, че не е умрял. И така, сега се напарих и отивам да изям хладилника
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haimanov
Духовит

|
 |
« Отговор #4 -: петък 22.01.2010 09:27 » |
|
Верно имаше много хора, аз до 8.30 успях да се шусна 4 пъти. Това там с буците ... бавно и внимателно  Макар, че "нимателно" за много хора каращи там не важи, ама това е друга бира  Ето няколко снимки от нощното, но са ми от телефона :-/
|
|
|
|
|
Boards: BIC Techno-E 135l, Mistral Super Vision 191l Sails : NS 6.0, Sailworks 6.0 70kg
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

|
 |
« Отговор #5 -: петък 22.01.2010 09:35 » |
|
Аз ще се опитам да се вредя за довечера, ама нещо силички нямам май  Яко папане пък ще видим  Това за бавното минаване през леедения участък-опитах се повярвай ми, борда като стъпи на леда и си хвърчи, ни кантове, ни нищо не помага.Поне аз не мога да го направя.Ако знаеш някаква "хватка" ще съм ти благодарен, че ръце не останаха
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haimanov
Духовит

|
 |
« Отговор #6 -: петък 22.01.2010 09:38 » |
|
Аз имам два борда на краката ... разбирай ски  И не съм наясно въобще с борд как седят нещата  Аз там минавам най в ляво на пистата.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

|
 |
« Отговор #7 -: петък 22.01.2010 09:51 » |
|
Аз имам два борда на краката ... разбирай ски  И не съм наясно въобще с борд как седят нещата  Аз там минавам най в ляво на пистата. Мерси, това също е вариант 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel
|
 |
« Отговор #8 -: петък 22.01.2010 20:13 » |
|
Аз ще се опитам да се вредя за довечера, ама нещо силички нямам май  Яко папане пък ще видим  Това за бавното минаване през леедения участък-опитах се повярвай ми, борда като стъпи на леда и си хвърчи, ни кантове, ни нищо не помага.Поне аз не мога да го направя.Ако знаеш някаква "хватка" ще съм ти благодарен, че ръце не останаха Кантовете на борда "точил" ли си ги....
|
|
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик....  )
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

|
 |
« Отговор #9 -: петък 22.01.2010 20:16 » |
|
Кантовете на борда "точил" ли си ги....
Не, той е нов, нищо не съм му правил.Това му беше второ каране
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VenciV
|
 |
« Отговор #10 -: вторник 02.02.2010 09:33 » |
|
Има ли желаещи утре за едно Лале......
|
|
|
|
|
|
Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74 Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117 Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #11 -: вторник 02.02.2010 10:25 » |
|
Венци, айде четвъртък или петък, аз съм почивка и двата дни:-)))) 
|
|
|
|
|
|
Sails: 3.5 Loft Lip Wave 4.7 Loft Lip Wave 5.7 Loft Lip Wave 6.6 Loft O2 Boards: Exocet Cross 94L Exocet Usurf 76L Не искам много, искам всичкo!
|
|
|
|
marino
|
 |
« Отговор #12 -: вторник 02.02.2010 10:27 » |
|
Петък,петък.Тогава и аз евентуално мога да си тръгна по-рано от работа.
|
|
|
|
|
|
Boards:FORMULA STARBOARD-161лт.*RRD X-Fire LTD 122лт.*TABOU ROCKET-115лт.*Sails:GAASTRA-vapor-11 *GAASTRA-vapor-Technora-8.4 *GAASTRA-vapor-7.0 *GAASTRA-Matrix-6.0*GAASTRA-Remedy-5.2
|
|
|
kalata_n
Духовит

Публикации: 120
|
 |
« Отговор #13 -: сряда 03.02.2010 09:40 » |
|
Някой мераклия за довечера? Аз ще съм горе! Дано студа да е стреснал малко народа, че миналия път имаше голяма опашка. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haimanov
Духовит

|
 |
« Отговор #14 -: сряда 03.02.2010 09:55 » |
|
Няма стряскане ! Вчера беше бая студено, замръзваха ми пръстите на краката през обувките  А народ имаше колкото искаш. Пистата беше супер. Новият сняг ... хм ... просто приказка
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #15 -: сряда 03.02.2010 10:03 » |
|
Значи и студ и опашка .... поне пистат ще е твърда 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haimanov
Духовит

|
 |
« Отговор #16 -: сряда 03.02.2010 10:20 » |
|
Да ... такава беше обстановката вчера, успях да направя 5 спускания от 7 докато затворят лифта :-/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #17 -: сряда 03.02.2010 11:07 » |
|
Само 5 уххх..... бая си почакал на опашката. Аз ще се опитам да отида по-рано с надеждата да спечеля едно спускане повече.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #18 -: сряда 03.02.2010 11:35 » |
|
Аз със сигурност ще отида утре (четъртък) на едно сутрешно каране, а за петък ще дойда вечерта само ако разеберем със сигурност, че някой ще дойде, иначе пак ще отида през деня, понеже няма да има хора:-) Мисля да се класирам утре рано сутринта на току-що навалелия сняг и обработена писта  Ако някой има мерак да звънка 0888 705032.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haimanov
Духовит

|
 |
« Отговор #19 -: сряда 03.02.2010 13:10 » |
|
Аааа 5 си беше добре  чакането на лифта беше около 15 мин, като прибавим времето за качване сигурно става към 25-30мин., не съм го засичал. Направи ми впечателение, че капацитета на лифта е 1200 човека на час, ама с тия изчакванки и качване по двама, даже понякога и по един, това число рязко спада ... за сметка на опашката 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

|
 |
« Отговор #20 -: сряда 03.02.2010 13:37 » |
|
Аааа 5 си беше добре  чакането на лифта беше около 15 мин, като прибавим времето за качване сигурно става към 25-30мин., не съм го засичал. Направи ми впечателение, че капацитета на лифта е 1200 човека на час, ама с тия изчакванки и качване по двама, даже понякога и по един, това число рязко спада ... за сметка на опашката  Аз всеки път им викаам на тези, които се чакат, да се изчакват горе, заради тях се чака повече, ама прости та дрънкат, не разбират от дума 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #21 -: сряда 03.02.2010 15:14 » |
|
Доста повече ме дразнят разни хитреци, кото свалят ските или борда и минават набързо зад останалите (в най-задната редичка).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PetarB
Духовит

Публикации: 176
|
 |
« Отговор #22 -: сряда 03.02.2010 15:23 » |
|
Доста повече ме дразнят разни хитреци, кото свалят ските или борда и минават набързо зад останалите (в най-задната редичка).
Тези от задната редичка и аз не ги обичам.... и за благодарност като минават от там ми стъпват и върху ските... 
|
|
|
|
|
|
Sails: 5.0 Loft Lip Wave 5.3 Severne Blade 6.1 Simmer Mission X 7.4 Loft O2 Freeride
Boards: Starboard Kode 103 L ON-Board “Fatboy” 120 L
|
|
|
haimanov
Духовит

|
 |
« Отговор #23 -: сряда 03.02.2010 15:40 » |
|
С двете ръце "ЗА", ама да не тръгваме натам ... че се измества темата  Приятно каране на всички 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #24 -: сряда 03.02.2010 15:59 » |
|
 Приятно каране 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #25 -: четвъртък 04.02.2010 11:24 » |
|
Малко ЗАВОИ за всички, които ги пожелаха 
|
|
|
|
|
|
|
|
haimanov
Духовит

|
 |
« Отговор #26 -: четвъртък 04.02.2010 11:44 » |
|
Какво беше положението вчера ? Гледам клипа е в началото  Стана ли навалица после ? Завърта ми се идея за утре вечер каране ... ама да видим.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TerryBle
Духовит

Публикации: 198
|
 |
« Отговор #27 -: четвъртък 04.02.2010 12:15 » |
|
haimanov, голяма навалица имаше в рамките на 1 час - м/у 19:30 и 20:30. после народа поизмръзна (все пак температурата -11 в комбинация със силен вятър може да откаже всеки) и взе да се изнася на прибежки и пропълзявания към паркинга и чайната! в последния час - час и половина, опашката беше от 5ма души. ако и утре го дават така ветровито, вземи допълнителни дрешки и тичай - няма да загубиш нищо, освен малко телесна топлина и енергия! 
|
|
|
|
|
|
Вятър работа...
|
|
|
|
marino
|
 |
« Отговор #28 -: четвъртък 04.02.2010 13:43 » |
|
Малко ЗАВОИ за всички, които ги пожелаха  
|
|
|
|
|
|
Boards:FORMULA STARBOARD-161лт.*RRD X-Fire LTD 122лт.*TABOU ROCKET-115лт.*Sails:GAASTRA-vapor-11 *GAASTRA-vapor-Technora-8.4 *GAASTRA-vapor-7.0 *GAASTRA-Matrix-6.0*GAASTRA-Remedy-5.2
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #29 -: четвъртък 04.02.2010 14:03 » |
|
Ние с Венци и Любо покарахме добре. Венци беше отишъл към 8.30, аз към 9.30 и първото спускане нямаше никакви хора, от второто нататък стана голяма навалица. Представям си за какви опашки става дума събота и неделя, след като в работен ден е такова чудо. Обаче духаше вятър като за 4ки:-)))) и след известно време останахме само сърфистите на пистата  На мен ми отлетя ръкавичката и супер много благодаря на момчето, което съвсем случайно си изпусна щеките на същото място и ми донесе ръкавичката, като горкия човек гази 15-20 минути сред огромни камъни, борове и сняг. Благодаря също много много на Любо, който ми даде неговата ръкавица, защото ръката ми беше тотално замръзнала. И на Венци, който кара по-бавно по пътя надолу с колата, защото аз имах опасения, че ще се метна с аудито от някой завой, толкова беше хлъзгаво. Пистата беше перфектно обработена сутринта, после малко се изрови, но нямаше камъни или пък участъци с лед или кал. Перфектно беше. Наистина нямаше го слънцето, което обещаха и беш доста ветровито, но ние сме свикнали. А и накрая заваля сняг   Приятно каране на тези, които ще ходят довечера  Аз сега ще пусна тема за сбирка другия четвъртък 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
 |
« Отговор #30 -: четвъртък 04.02.2010 14:08 » |
|
Вторник и сряда сутринта - едно доста пренаселено Лале. Вероятно заради хубавото време, особено вчера (сряда). В някои моменти опашката за лифта стигаше до основата на рампата. Между 11.00 и 12.30 се получи затише - вероятно защото водят роботчетата на обяд. Една шепа хора както на лифта, така и по пистата. След 13 пак гмеж заради следобедните полудневни карти. Аз такива тарапани там не съм виждал в работен ден. Много тъжно.
На моменти карането е само с повишено внимание. Всъщност, никво каране - само гледаш да не отнесеш някого отпред и се пазиш някой да не те нацепи отзад. Некъв летящ кретен вчера почти ме отнесе. Добре, че се дръпнах в последния момент. Прелетя и се разби на парчета в баирчето от оръдието за сняг. Иначе сега щях да съм с един бъбрек по-малко. Мисля другия път да се кача с бронежилетката.
Приятно каране.
|
|
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride (planing straps; basic waterstarts) Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #31 -: четвъртък 04.02.2010 14:12 » |
|
Да и при нас опашката беше до началото на рампата до 11.45 и после останаха много малко хора до 12.30 и после пак навалица. И на мен 2-3 спускания ми бяха само да гледам да не отнеса някой или пък мен да не ме отнесе някой, заболя ме вратлето от оглеждане. Все пак беш хубаво 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #32 -: четвъртък 04.02.2010 14:36 » |
|
Струва ми се, че за навалицата виновен е сухия сезон. На половината народ това са им първи качвания. Ако имаше до сега стабилна зима, мераклиите щяха да се разпределят по-равномерно а сега изглежда сезона се е събрал до 2 месеца .... дано не съм прав. Някой каза, че днеска е преваляло. А дано падне повечко през нощта. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eddie
|
 |
« Отговор #33 -: петък 05.02.2010 13:57 » |
|
Поне на Боровец са отворили някоя и друга писта освен Ястребец 1 и 2... http://www.borovets-bg.com/main/runs_and_lifts.php?cell=37&lang=bg
|
|
|
|
|
|
Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L. Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #34 -: събота 06.02.2010 12:05 » |
|
Вчера бях на пистата в 17.45 и вече имаше коли на паркинга. Към 18ч. се понапълни и мислехме, че ще е ад от хора. Обаче не се оказа така. Чакаше се максимум 3-4 мин. на опашка, пистата беше перфектна, само на няколко места имаше заледени участъци. Бяхме няколко човека - Марино, Жоро зъболекаря и Ицето линейката, видяхме се след карането на по чайче и с Иван от XTM и Вальо. При последните карания се появи вятър, не толкова силен като онзи ден, но все пак неприятен, но само в горната част на пистата. На връщане една кола не беше успяла да вземе завоя и се беше забила в насип сняг до пътя, добре, че го имаше. Много е заледен пътя, така, че внимавайте! Мислим утре вечер (неделя) да направим едно нощно каране, после в сряда едно ранно сутрешно и после петък вечерно 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #35 -: понеделник 08.02.2010 09:13 » |
|
Снощи на Лалето се събраха доста хора и имаше моменти, в които опашката излизаше извън рампата, но въпреки това по пистата се караше достадобре. Наваля и доста нов сняг  Възхитих се на Даниел от Бургас, който е карал цял ден на Боровец и вечерта дойде на Витоша  Каза, че на Маркуджиците нямало достатъчно сняг и на Лалето условията са доста по-добри  Пак доста хора сърфисти се събрахме, аз дори по едно време се качих с някакви момчета, които като се заговориха, се оказа, че и те са сърфисти и мечтаеха за Лозенец  Накрая завършихме в чайната на пистата на чайче с ромче, после минахме на супичкаи завршихме с кюфтенца и пържени картофки, та слизането надолу беше доста сънливо  Мисля сряда да отида на едно сутрешно каране 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
 |
« Отговор #36 -: понеделник 08.02.2010 09:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride (planing straps; basic waterstarts) Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
|
Eddie
|
 |
« Отговор #37 -: понеделник 08.02.2010 10:44 » |
|
Пак доста хора сърфисти се събрахме...
Събрахме се,ама не се видяхме...поне с тебе де .Засякохме се с Юли един-два пъти,но за съжаление не успяхме да покараме заедно.Същата работа с Жоро и близнаците.Единствено с Ицо успяхме да се позадържиме заедно за няколко спускания.Май който видеше празно пространство,моментално се изстрелваше натам и групата се късаше
|
|
|
|
|
|
Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L. Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #38 -: понеделник 08.02.2010 11:44 » |
|
Еди аз също те видях, но беше доста зад мен на опашката и горе те чаках известно време, но ми стана студено и се спуснах, Ама много исках да те видя. Нищо, ако дойдеш на сбирката в четвъртък ще се видим Даниел сега се обади от Лалето, че кара в пудра и било страхотно. Пистата не е обработена и се кара в пухкав сняг  Но нагоре можело само с вериги да се качи кола!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TerryBle
Духовит

Публикации: 198
|
 |
« Отговор #40 -: понеделник 08.02.2010 12:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
Вятър работа...
|
|
|
Zmeio
Полъх

Публикации: 84
|
 |
« Отговор #41 -: понеделник 08.02.2010 14:50 » |
|
Хора, я кажете, никога не съм карал лале на витоша, как се стига до там? Дневното и нощното едно ли е?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #42 -: понеделник 08.02.2010 14:50 » |
|
Мите хайде бе човек, къде изчезна. Аз мислех, че ще те виждам всеки ден горе 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #43 -: понеделник 08.02.2010 14:59 » |
|
Хора, я кажете, никога не съм карал лале на витоша, как се стига до там? Дневното и нощното едно ли е?
Дневното е до 16ч., а нощното е от 18.30ч. до 22ч. Стига се или с кабинковия лифт да слезеш на междинна станция, или ако си с кола, хващаш пътя за Витоша и малко след средата има голям обратен завой с много снегорини. Някъде след километър им табела Витошко Лале и завиваш леко вляво и пътя те води право на паркинга на Лалето. Ето тук има повече информация и камери: http://www.skivitosha.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel
|
 |
« Отговор #45 -: понеделник 08.02.2010 18:21 » |
|
Аз днес се Р-А-З-К-О-В-А-Х На Лалето....  Поне 35 см пудра имаше... Пистата изобщо не беше обработена от навалелия снощи сняг... В началото имаше 5-6 коли и по пистата бяхме не повече от 30 човека..., като повече бяха учителите от "Витоша ски4.. Към 11,00 часа станахме повече.... Много хубавао е това вашето Лале - хареса ми  .... Като почнах в 9,15 часа спрях в 2,30, когато краката вече не ме държаха.... Днес оръдията работиха и цял ден, така, че който се качи ще покара.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #46 -: понеделник 08.02.2010 18:55 » |
|
...Много хубавао е това вашето Лале - хареса ми ...
Така, е - пистата не е лоша, пък се и понаучиха да я поддържат. Има обче един съществен недостатък (според мен) - късичка е. Врът, врът и ти се звива свят - нагоре-надолу
|
|
|
|
|
|
\\\|/// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #47 -: понеделник 08.02.2010 19:05 » |
|
...Поне 35 см пудра имаше...
Леле Дани, да знаеш това 'животно' колко е лакомо за пудра ....
|
|
|
|
|
\\\|/// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
|
daniel
|
 |
« Отговор #48 -: понеделник 08.02.2010 19:22 » |
|
Леле Дани, да знаеш това 'животн' колко е лакомо за пудра ....
Захо.... пожелавам ти така да го нахраниш, че българска "пудра" да не иска да помирише....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #49 -: вторник 09.02.2010 09:50 » |
|
Захо.... пожелавам ти така да го нахраниш, че българска "пудра" да не иска да помирише....
А.а..а.. и българската не е лоша - знаеш ли какви прекрасни "пудрени места" има: на Безбог през рядката гора, на Рилските езера, пък и на Витоша, като понавали повече сняг има хубави маршрути по Стената, улеите на Резньовете и Лале 2 ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #50 -: понеделник 15.03.2010 20:45 » |
|
Витошката пудра!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #51 -: четвъртък 18.03.2010 15:35 » |
|
Днес горе беше приказка - не ми се прибираше  Перфектна писта.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel
|
 |
« Отговор #52 -: четвъртък 18.03.2010 16:27 » |
|
Аз направих едно нощно Лале в неделя и на места пистата беше много заледена под горния изронващ се слой.... Трудно удържах борда на места, но пък се позабавлялах от сърце....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #53 -: петък 19.03.2010 09:10 » |
|
Дани на теб май ти хареса лалето  Аз мислех, че вече не става за каране при толкова високи температури, камо ли пък да е заледено, но може би през деня се разтича и вечер се заледява и затова става така 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #54 -: петък 19.03.2010 14:50 » |
|
Днес сутринта на Витоша беше най-доброто време, което съм виждал последните години - 100% слънце, НУЛЕВ вятър (да не повярваш) и то горе на Лале 2 при гъбата!!!!! Всичко работеше, даже Лале 2 го пуснаха много рано - към 10 часа. Снега леко мек - а, бе рай. По долното лале наистина има тук таме лед, ама не е много и се минава добре на кант (наточен, де).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haimanov
Духовит

|
 |
« Отговор #55 -: петък 19.03.2010 17:02 » |
|
Днес който и където да е бил в планината е уцелил много !  Аз бях на Боровец ... Мъркужиците ... перфектни, Ястребец също, много слънце, никакви хора ... просто супер ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #56 -: вторник 23.03.2010 16:49 » |
|
Прогноза за Витоша за 1600м надморска височина
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
 |
« Отговор #57 -: сряда 24.03.2010 17:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #58 -: сряда 24.03.2010 17:50 » |
|
ПЕТЪК е ДЕНЯТ! Може и да ни е последният ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
 |
« Отговор #59 -: петък 17.12.2010 00:02 » |
|
На камерата гледах как ратрака оправя пистата и май другата седмица съм там 
|
|
|
|
|
|
Only God Can Judge Me!
|
|
|
|
Bamze
|
 |
« Отговор #60 -: вторник 28.12.2010 12:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
Only God Can Judge Me!
|
|
|
|
lukcheto
|
 |
« Отговор #61 -: вторник 28.12.2010 12:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"  ~Tabou Twister/90l~Mad March~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Gaastra Pure/5.2m2~пЮрЕТо~ ~Vandal Enemy/4.5m2~дъ baNдiT~ ~Naish Force/4m2
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #62 -: вторник 28.12.2010 13:49 » |
|
Днес имах неблагоразумието да погледна WEB камерите на Лалето ... е, много гадничко: слънце, доста хора, пързалят се значи ... БЕ ТИЯ НЕ ХОДЯТ ЛИ НА РАБОТА, БЕ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fipeto
Полъх

Публикации: 5
|
 |
« Отговор #63 -: вторник 28.12.2010 17:45 » |
|
Аз посетих Лалето на 22.12. Перфектно обоработена писта, никакви хора! Първите 3 спускания не видях никои, ама абсолютно никои по пистата! Снега ставаше киша на слънце, но поради малкото хора с втърдяваше отново като мине на сянка (незнам какво слагат в този сняг!!!) Като цяло от 9 до 12 направих 10тина спускания и супер доволен слезнах към София. Цените са като минала година - 26 лв. картата за 1/2 ден (до 12.30) + 5 лв. депозит.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
 |
« Отговор #64 -: вторник 28.12.2010 18:56 » |
|
Охооо Значи няма какво да го мисля или утре или в Четвъртък съм там  Благодаря за ифото 
|
|
|
|
|
|
Only God Can Judge Me!
|
|
|
|
lukcheto
|
 |
« Отговор #65 -: сряда 29.12.2010 09:44 » |
|
Вчера се качихме за нощно каране с малко закъснение, т.е. не хванахме първата седалка (за съжаление), НО затова пък хванахме последната  Съоръженията бълваха снежец през цялото време и има доста меки и прятни участъци,  Температурата беше около -10С, но не се усещаше така, изключая последните две качвания когато задуха студеничък ветрец и ставаше за кайт-уинг/ски  Характерно за Лале си е в последния участък да има лед, та има си  И хора имаше, паркинга беше фулл, но след първото качване чувствително се разтовари положението и на последните качвания нямаше хора  ...открих сезона, макар да не севтосах новите ски/автоматки  ПП 'айде да се организирГаме и да атакуваме белите полета по сърфистки  Вчера докато се извозвахме нагоре си говорихме за ПРОГНОЗИ и за юг на Домуз бей.... 
|
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"  ~Tabou Twister/90l~Mad March~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Gaastra Pure/5.2m2~пЮрЕТо~ ~Vandal Enemy/4.5m2~дъ baNдiT~ ~Naish Force/4m2
|
|
|
|
Eddie
|
 |
« Отговор #66 -: сряда 29.12.2010 10:10 » |
|
И хора имаше, паркинга беше фулл, но след първото качване чувствително се разтовари положението и на последните качвания нямаше хора ... Интересно,как при толкова народ не е имало хора накрая.Аз бях горе 18.20,и вече нямаше места на паркинга -започваха да спират на пътя.Директно обърнах колата и се прибрах.Отдолу продължаваха да идват колони с нови коли....Няма как да не е имало навалица по пистата при това положение...Бях и през деня с малкия-видях Лалето от лифта.При доста по-празен паркинг си имаше бая народ на пистата...При подобно положение и дума не може да става за нормално каране...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
 |
« Отговор #67 -: сряда 29.12.2010 10:15 » |
|
Интересно,как при толкова народ не е имало хора накрая.  Еди, ако имаше хора накрая щях да напиша "имаше хора до края", но факт е че нямаше и че след първото спускане опашката видимо намаля, а след това, нямаше опашка... Далеч съм от мисълта да споделям неверна информация  Пийс  ПП Може би трябва да кажа, че бяхме горе 19.30ч, а докато се качвахме нагоре много коли слизаха надолу...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eddie
|
 |
« Отговор #68 -: сряда 29.12.2010 11:07 » |
|
...а докато се качвахме нагоре много коли слизаха надолу...
Явно много хора ,виждайки мелето са се отказали ...Късмет за вас 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
windprayer
Духовит

|
 |
« Отговор #69 -: сряда 29.12.2010 15:43 » |
|
Аз тръгвам за нощното на Лале днес в 17:00 от Бистрица пеша и така ще се връщам. Ако има навитаци за среднощно трипче 0889 771122
|
|
|
|
|
|
Boards: TT: RRD 5X Limited 130 X 38 / Wave: RRD Pro Wave 5'9 Kites: RRD Hyper Type 7 & 12
|
|
|
|
VenciV
|
 |
« Отговор #70 -: четвъртък 30.12.2010 18:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74 Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117 Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #71 -: понеделник 03.01.2011 14:27 » |
|
Хайде .е..е -  и аз открих сезона на Витоша - на 30.12 и на 02.02 бях на Лалето. Вярно е, че сняг няма, но Лалето е добре покрито с искуствен сняг и прилично обработено. За това безснежие, му давам оценка 8/10. Иначе за Стената трябва много да се молим - на практика е гола. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
 |
« Отговор #72 -: понеделник 03.01.2011 14:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
Only God Can Judge Me!
|
|
|
|
marino
|
 |
« Отговор #73 -: понеделник 03.01.2011 16:09 » |
|
И аз вчера открих сезона на Ястребец 2.Там също сняг нямаше,но пистата е покрита добре с изкуствен.Само на едно място около 50м. беше заледено.Аз карах до 11:00ч. и през това време машините постоянно бълваха сняг.Но май малко се надцених като за първо каране и сега едвам ходя от мускулна треска.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #74 -: понеделник 03.01.2011 16:33 » |
|
.... май малко се надцених като за първо каране и сега едвам ходя от мускулна треска.
Добре дошъл в клуба ... и греяната ракия не ми помогна 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

|
 |
« Отговор #75 -: петък 14.01.2011 10:51 » |
|
Снощи на Витоша беше отврат, много лед, камъчета, тока спря няколко пъти и то за по пет ако не и повече минути. Един човек си счупи кракът, та използвапа носилка, дано да е добре и бързо да се оправи, че доста нееприятно. Да се надяваме да падне сняг скоро, защото така не става гот 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
 |
« Отговор #76 -: петък 14.01.2011 11:35 » |
|
Пфффффффффффффффффф А Аз мислех да карам в Неделя  Значи остава само Банско като вариант :@
|
|
|
|
|
|
Only God Can Judge Me!
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

|
 |
« Отговор #77 -: петък 14.01.2011 11:42 » |
|
Абе за чешане на крастата става, пък и така като гледам незнам защо, но ден с дне няма равни. Аз бях и онази вечер, тогава си беше супер, така че не унивай. А и на Боровец ми казаха, че е супер.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
 |
« Отговор #78 -: петък 14.01.2011 11:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
Only God Can Judge Me!
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

|
 |
« Отговор #79 -: петък 14.01.2011 11:52 » |
|
Айде като се качвам нагоре идвай тогава
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
 |
« Отговор #80 -: петък 14.01.2011 12:01 » |
|
Ти кога мислиш да се качваш ?
|
|
|
|
|
|
Only God Can Judge Me!
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

|
 |
« Отговор #81 -: петък 14.01.2011 12:07 » |
|
Ти кога мислиш да се качваш ?
Ами ще видя, днес съм и на тренировка и ще ми дойде в повече умората, ще пиша в темата за сбирките и лично ще ти пусна
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
 |
« Отговор #82 -: петък 14.01.2011 12:12 » |
|
Добре ще чакам 
|
|
|
|
|
|
Only God Can Judge Me!
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #83 -: петък 04.02.2011 16:53 » |
|
Някой знае ли дали утре ще пускат сутринта до Лалето с кола? Нещо четох nякъде, че вече били забранили .... damn За какво е тогава този голям паркинг горе? Преди куките пускаха докато се напълни и после спираха (може би вече няма такива дето могат да броят - Цецо ги е изволнил, щото на него май грамотни нему трябват  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #84 -: петък 04.02.2011 21:04 » |
|
Не знам за утре, но качването на Витоша с кола в почивни дни е забранено от мноооого години. Табелка има още на околовръстното. Може лека полека да са започнали да спазват тази забрана, но не ми се вярва.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #85 -: четвъртък 24.02.2011 12:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eddie
|
 |
« Отговор #86 -: четвъртък 24.02.2011 22:38 » |
|
"Звезди над София" - ВХОД СВОБОДЕН
Бях на работа до късно и пропуснах събитието.На камерите се видя,че за жалост нямаше много публика.Все пак,Банско е на дневен ред-очакват се около 15 хиляди да посетят състезанието 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalata_n
Духовит

|
 |
« Отговор #87 -: петък 25.02.2011 15:06 » |
|
Хора наистина нямаше (над 50% от масовката всъщност бяха хора с фирмени якенца на Витоша-ски или елечета на Юлен), обаче за сметка на това греяното винце не се свърши рано-рано и имаше за всички. Освен това с Тери успяхме да се здрависаме с Инерхофер (даже и автограф ни даде) и Килиан Албрехт. Беше гот. А хлапетата караха страхотно!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vancho laifa
|
 |
« Отговор #88 -: петък 25.02.2011 15:17 » |
|
На Лалето въобще не е измислен начин за достъп по вечерно време освен с кола. В конкретният случай паркинга не работеше, кабината също - е как да стигне някой до пистата
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odin
Вятърничав

Публикации: 239
|
 |
« Отговор #89 -: петък 25.02.2011 15:41 » |
|
А аз успях да пробия "кордона" и се наместих до входа на чайната коятя го играеше VIP, взех си автографи от всички, дори от надменния Марио Мат, а и с Тед си полафихме 5-10 минутки. Много готин тип, натири мацката си да му носи обувките, само тя можело да ги пипа. А че хора нямаше, нямаше си, ноп пък и не беше достатъчно рекламирано събитието. Иначе като цяло ми хареса, помечтах си Витоша да е организиран и готин ски център.
|
|
|
|
|
|
RRD Z-ride 133, GunSails Nexus 6,6 GunSails Future, 5,5 GunSails Cannonbal 7,5
|
|
|
dee
Отнесен от вихъра

Публикации: 345
we don't tolerate scum
|
 |
« Отговор #90 -: петък 25.02.2011 18:55 » |
|
Odin, тази петица след седмицата в подписа ти много дразни 
|
|
|
|
|
|
RRD Freestyle Wave 90 Fanatic TrippleX 119 Search 4,2 Force 5,3 Solo 6
|
|
|
Odin
Вятърничав

Публикации: 239
|
 |
« Отговор #91 -: понеделник 28.02.2011 14:05 » |
|
Odin, тази петица след седмицата в подписа ти много дразни  Писах ти две ЛС-та. Получи ли ги?
|
|
|
|
|
|
RRD Z-ride 133, GunSails Nexus 6,6 GunSails Future, 5,5 GunSails Cannonbal 7,5
|
|
|
|
chill
|
 |
« Отговор #92 -: сряда 09.03.2011 23:25 » |
|
Току-що се връщам от Лале, паркинга беше пълен до дупка, по пистата и на лифта нямаше много хора, не знам, сигурно в чайната са се били забили, ама то пък си беше и голям студ, горе -15 или нещо подобно, чак пръстите на краката в сноуборд обувките взеха за мръзнат, маската се заледяваше отвътре, абе, с две думи голям кеф  пък и аз много съм задобрял  . 
|
|
|
|
|
|
Sails: Ezzy Infinity 7.5 Ezzy Wave SE 5.8 North Sails Voodoo 5.3 Ezzy Wave SE 4.7 Boards: Starboard Kombat 106L, AHD FuRy 109L --- Pain is weakness leaving the body.
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #93 -: четвъртък 10.03.2011 10:21 » |
|
И сутринта не беше лошо - перфектна писта. До 10.30 направих няколко VIP спускания (нямаше хора)  , поле дойдоха училищата и трябваше по-внимателно. Но наистина си беше малко студеничко - около -13.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
 |
« Отговор #94 -: четвъртък 10.03.2011 10:32 » |
|
От днес започва да се стопля и около седмица не се очакват валежи.
|
|
|
|
|
|
Минчо Празников пасти да яде 
|
|
|
|
chill
|
 |
« Отговор #95 -: петък 11.03.2011 23:05 » |
|
Айде още едно Лале ... абе тоя паркинг съвсем не стига вече, чаках някакъв да си тръгне, че да паркирам, иначе приятно студено, пистата в прилично състоянои, тук-там изровена, ама аз обичам да се заривам в изровеното, накрая за 2 минути изтървах последния лифт  ... и така, гледам даже последните две спускания съм си подобрил резултата на 7-8 минути.  
|
|
|
|
|
|
Sails: Ezzy Infinity 7.5 Ezzy Wave SE 5.8 North Sails Voodoo 5.3 Ezzy Wave SE 4.7 Boards: Starboard Kombat 106L, AHD FuRy 109L --- Pain is weakness leaving the body.
|
|
|
|
chill
|
 |
« Отговор #96 -: сряда 16.03.2011 17:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #97 -: петък 18.03.2011 16:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #98 -: петък 18.03.2011 17:00 » |
|
Верно е, започна най-късно и свърши най-рано. А дали горе няма да вали сняг? Все пак доста ще паднат температурите от утре.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
 |
« Отговор #99 -: петък 18.03.2011 17:09 » |
|
Ами онова хубаво американско сайтче казва, че на височина 1800м температурите ще паднат под нулата за няколко дена, ама валежи - йок, спират в понеделник 
|
|
|
|
|
|
|
|
windprayer
Духовит

|
 |
« Отговор #100 -: петък 18.03.2011 17:16 » |
|
Аз пък се чудя дали въобще имаше зима този сезон  Крепи ме идеята за топло време и силен вятър в най-скоро време, които да отмият тежките безснежни спомени от изминалите месеци. 
|
|
|
|
|
|
Boards: TT: RRD 5X Limited 130 X 38 / Wave: RRD Pro Wave 5'9 Kites: RRD Hyper Type 7 & 12
|
|
|
|
marino
|
 |
« Отговор #101 -: петък 18.03.2011 17:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Отговор #102 -: петък 18.03.2011 18:34 » |
|
Той вятърът си започва с пълна сила и някои щастливи хора от утре ще заминат да се възползват от него 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|