Искам да кажа голямо БЛАГОДАРЯ на Ant Dream за съвета, който даде за Добринище - ваканцията беше голям успех - мисля че всички от групата останаха много доволни (въпреки, че някой дори не караха)! Ант - имам да черпя - знам че пиеш кола, но аз съм чувала, че с колата вървят и едни други напитки!
Ще кача малко снимки за нагледност - макар, че съм адски разсеян "фотограф" (и мързелив) и обикновено пропускам интересните моменти.
На първата снимка се вижда как последните няколко дни Безбог опровергаваше името си - иначе като паднат облаците и завали сняг - върхът изглежда (доколкото се вижда) като най-самотното място на света...
На втората е междинната станция на лифта - и горе долу нищо друго...
На третата - караме "счи" (на банскалийски било "сци"

- в тоя край всяко село си има собствен диалект е***и!).
На четвъртата - механата в къщата където отседнахме - пъстървата е от рибарника по пътя към пистите.
На петата - къщата - много беше приятна - навсякъде чистичко и топло, а хазяина - Ангел Парапунов, голям готиняк - помагаше с всичко - от ските - до приготвянето на пържолите.
Между другото - бях на черната писта - повече не стъпвам на нищо заснежено носещо името "Стената".